След като надхвърлите 40, може да се сблъскате с нови

...
След като надхвърлите 40, може да се сблъскате с нови
Коментари Харесай

4 въпроса за грижата за кожата, които всяка жена над 40 си задава

След като надхвърлите 40, може да се сблъскате с нови и разнообразни кожни проблеми. Тъмните кръгове под очите, подпухналите очи, тъмните петна по кожата, бръчките и други са едни от най-честите проблеми, които дамите над 40 стартират да виждат. Опитването на разнообразни домашни средства и закупуването на нови артикули за грижа за кожата понякога няма да бъде потребно постоянно. Вместо това, имате потребност от експертен съвет, който ще ви помогне да се погрижите за кожата си по най-хубавия метод. Ето 4 въпроса, свързани с грижата за кожата, които всяка жена над 40 си задава... и техните отговори съгласно специалисти!
Как да се отървем от тъмните кръгове под очите?
 Опровергаха мита, че с напредването на възрастта паметта се утежнява Опровергаха мита, че с напредването на възрастта паметта се утежнява
Отслабването на паметта с напредването на възрастта е мит. Ако при възрастен човек са се появили такива проблеми, би трябвало да потърси лек...
Най-ранните признаци на стареене се появяват към очите ви. До 40-годишна възраст има огромна възможност да имате тъмни кръгове, торбички под очите и бръчки вид патешки крайник.
Уверете се, че овлажнявате клепачите си със серум, който съдържа хиалуронова киселина два пъти на ден. Гримирайте се по-малко и купувайте първокачествен грим. Почиствайте грима на очите си деликатно, с препарат за разчистване на грим. Не търкайте клепачите си. Нанасяйте крем за очи, съдържащ ретинол през нощта, с цел да подобрите бръчките и тъмните кръгове. Съставки като кофеин, хризин, витамин К също са доста ефикасни. Предлагат се и разнообразни клинични лекувания, в случай че търсите по-динамично усъвършенстване.

Пигментацията по бузите, носа, горната джука и челото допуска Мелазма. Мелазмата е хормонална пигментация, която се утежнява от излагане на топлота и светлина. Стресът също играе значима роля.
Носете широкоспектърен слънцезащитен крем, съдържащ цинков оксид, всекидневно през цялата година, даже в случай че сте вкъщи. Попитайте вашия кожен лекар дали можете да вземете слънцезащитен крем за устни като добавка, която съдържа екстракти от папрат. Включете койевата киселина, витамин С и ниацинамид в ежедневната си рутина на кожата. Но се консултирайте с Вашия доктор, преди да го извършите. Налични са и доста усъвършенствани клинични лекувания за пигментация. 
 10 знака, че постепенно, само че славно остаряваме 10 знака, че постепенно, само че славно остаряваме
Животът си тече, без значение дали записваме хода на времето или не. С течение на годините всичко се трансформира някак незабелязано. В един...
Защо някои дами имат акне даже на 40?
Акнето, което се случва през 30-те и 40-те години, е акне при възрастни. Най-честият главен проблем тук е хормоналният дисбаланс. Факторите на метода на живот като стрес, тютюнопушене, алкохол, диета с високо наличие на въглехидрати, млечни артикули и захар могат да влошат тези признаци.
Грижата за кожата за зряла склонна към акне кожа е доста по-различна от рутината на кожата при тийнейджърските акне. Така че, изберете съставки които подтикват производството на колаген. Гликоловата киселина, салициловата киселина, ретинолът, керамидите и хиалуроновата киселина са някои ефикасни разновидности, които би трябвало да обмислите.
Кой крем срещу стареене е най-подходящ за унищожаване на бръчки?
Най-ефективните кремове срещу стареене за дами над 40 години съдържат ретинол, меден пептид, хиалуронова киселина и керамиди и други Нанасяйте ги един път или два пъти дневно и го допълнете с широкоспектърно слънцезащитно средство. Клиничните лекувания като лифтинг на лицето, стягане на кожата и така нататък в действителност са посочили ефикасни резултати при доста дами. Тези лекувания работят най-добре, когато ги започнете през 30-те и 40-те години.
 Разкриха коя е най-ефективната диета срещу стареене Разкриха коя е най-ефективната диета срещу стареене
Средиземноморската диета оказва помощ да се ограничи развиването на физическа уязвимост и намаляването на когнитивната функционалност в процеса на остарял...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР