След като на няколко пъти беше замразила кариерата си, днес

...
След като на няколко пъти беше замразила кариерата си, днес
Коментари Харесай

Мария в несвяст: Докато тя работи като вол, Миро Дзвера се скъса да чук@!

След като на няколко пъти беше " замразила " кариерата си, през днешния ден Мария е повече от продуктивна. Е, дали това е най-голямата й фантазия, леко сме скептични... в случай че толкоз обичаше работата си, нямаше да я зарязва всякога, когато повярва, че е намерила богаташа с кинтите.

Последно го направи като се хвана с Мирослав Соколов и реши, че ще живее и мързелува като кралица, само че уви - още веднъж не случи на точния мъж. Разправиите, свадите, побоищата и всички панаири сред двамата са от дълго време известни в общественото пространство. А след последната разлъка и подмятания за бракоразвод, Мара Отварачката се хвана да работи.

Докато тя записва втора нова ария обаче, и безусловно си скъсва трътката от работа, то " възлюбеният " й Миро Дзвера се скъсва да люби непознато. Това разкриха близки до тях източници, които изрично обявиха, че от много време насам, цитираме - " Тоя човек не е спрял да чука! "

" Хваща ги за по час-два, от време на време и за два дни, като главно ги намира по питейните заведения и в клубовете. То къде другаде можеш да се натъкнеш на такава огромна маса разпоретини?! Има толкоз огромни тъпачки, че му пускат единствено по тази причина, че е мъжът на Мария и имат вяра, че може да му станат идващите... А самата Мара не можем да я мислим, тя чудесно знае какви ги прави Миро и е гневна, само че... не може да го промени ", описват източниците.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР