След като на 19 септември бившата шефка на Кабинета на

...
След като на 19 септември бившата шефка на Кабинета на
Коментари Харесай

Изкупиха уискито в Народното събрание за първородното дете на Лена Бориславова

След като на 19 септември някогашната шефка на „ Кабинета на Кирил Петков “ роди първородната си щерка Деа, уискито в бюфета на Народното събрание свърши за раз време.

 

Малко след появяването на Деа, 12-годишното уиски „ Чивас Регал “, продаващо се на преференциалната цена от 42 лева за депутатите, бе изкупено по повеля на щастливия татко Мирослав Иванов. Той заплати за всички налични 4 кашона с малцова течност, също така напазарува обилно и от първокласните бонбониери „ Lindt “.

 

Бебето им с Лена Бориславова е било полято обилно от присъстващите депутати от всички парламентарни групи. Нито една от партиите не върнала изпратените по пощальон от Иванов шотландска течност и шоколадови изкушения.

 

 

Предполага се, че множеството от бутилките с 12-годишно уиски, са били пресушени по време на купона, даден от Иванов по случай раждането на щерка им в столичен ресторант в полите на Витоша, затворен за редови гости.

 

Двамата с Лена нямат брак, те се сгодиха поради абсурда, минал границата на благоприличието, подбуден от слуха за интимната връзка на Бориславова с Кирил Петков.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Мирослав Иванов Лена Бориславова Кирил Петков Деа уиски „ Чивас Регал “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР