След като Motorola обяви първия в света смартфон с 200-мегапикселова

...
След като Motorola обяви първия в света смартфон с 200-мегапикселова
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Samsung Galaxy S23 Ultra

След като Motorola разгласи първия в света смарт телефон с 200-мегапикселова камера, огромният въпрос е кои ще са идващите модели с сходен датчик на гърба си. 
 Motorola Edge 30 Ultra и всичко за 200-мегапикселовия флагман
Колко коства 200-мегапикселовият флагман на Motorola

Телефонът към този момент е в Европа

По всичко проличава, че един от първите такива телефони ще е идният Samsung Galaxy S23, който чакаме да забележим при започване на идната година. 

Една от основните аргументи за това всеобщо съмнение е, че точно Samsung е основателят на 200-мегапикселовия ISOCELL HP1 датчик, който употребява Motorola Edge 30 Ultra. 
 Снимка 572620

Това обаче наподобява като повече от нечиста сделка, откакто неотдавна в Twitter профила се появи удостоверение, че Galaxy S23 Ultra ще разполага с въпросния датчик. 

Ice Universe нормално познава в прогнозите си за идни устройства и не виждаме причина да се съмняваме в настоящето изказване. 

От обявата излиза наяве, че идващият флагман на Samsung ще е с 200-мегапикселов датчик с размер от 1/1.3 инча и бленда f/1.7. 
 Снимка 572626

Този датчик обаче няма да е HP1 или HP3, а различен, който към момента не сме виждали и е особено основан за Galaxy S23 Ultra. 
 Samsung Galaxy Z Flip4 и Samsung Galaxy Z Fold4 - всичко за най-новите сгъваеми смарт телефони и на каква цена ще бъдат в България
Galaxy Z Flip4 и Z Fold4 - най-мощните и красиви смарт телефони на Samsung досега

По-здрави и още по-функционални

Ice Universe също по този начин твърди, че размерите и корпусът на телефона ще останат същите, както и дисплеят - 6.8-инчов панел с резолюция от 3088 х 1440 пиксела. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР