След като Мира обяви, че премиерата на песента ѝ се

...
След като Мира обяви, че премиерата на песента ѝ се
Коментари Харесай

Фики го играе джентълмен към Мира: Щях да ѝ отстъпя песента!

След като Мира разгласи, че премиерата на песента ѝ се анулира поради фамилия Стораро и техния ултиматум към компанията, Фики най-накрая реши да изкаже своята позиция по въпроса. Той излезе със особено послание и намерено съобщи, че няма никаква интервенция в връзките на певицата и компанията. Допълни, че авторските права на парчето са уредени отпреди три месеца и поради особеностите на музикалния бизнес всяка кавър версия се преценява с тях.

За похлупак изпълнителят акцентира, че най-важното, което е можело да направи колежката му, е да му се обади и да изяснят обстановката на първо време в един диалог. В умозаключение разясни, че за него не е проблем да ѝ преотстъпи песента, изключително откакто в нейната версия се дава път на млад гений. За себе си артистът е чист пред Бог и няма от какво да се срами. Държи да живее без интриги и кавги, които в тази ситуация несъмнено се поразвихриха.

Така Фики показва сякаш джентълменско държание по отношение на Мира, прехвърляйки топката за абсурда в нейната градина. На процедура и двете части станаха притежание на почитателите, а по какъв начин ще се развият отсега нататък нещата, занапред ще забележим.

Автор: show.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР