След като миналият понеделник образът на Дара донесе първа победа

...
След като миналият понеделник образът на Дара донесе първа победа
Коментари Харесай

Този мъж не е Слави Трифонов!

След като предишният понеделник обликът на Дара донесе първа победа за Анелия, нощес звездните участници още веднъж премериха сили на сцената на обичаното шоу за преобразявания, изпълнявайки песни на някои от най-любимите български дуети.

Първи на сцената излезе Моню Монев, на който се падна нелеката задача да се преобрази в обичаната тв водеща и певица Роси Кирилова и да извърши дуетната й ария с братя Аргирови " Избрах преднамерено вас “.

" Много се развличам, тъй като песента ми припомня едни по-други времена. Връща ме в слънчевото детство. Роси е постоянно усмихната. Ще се опитам да я наподобя “, показа артистът.

След нея сцената щурмува Есил Дюран, която се преобрази в кралицата на попфолка Глория, с цел да извърши хитовото парче от 2004 година " Не сме безгрешни “ в компанията неподражаемия Азис.

" Много съм щастлива. Това е една от най-красивите и стойностни песни в попфолка. Нейният глас е по-мек от моя. Трудна е за подражаване, тъй като би трябвало да съм по-обрана като държание “, безапелационна е певицата.

Алисия надмина упованията на феновете в облика на Надя Deep Zone Project с осъществяването на ремикса на едно от най-любимите български поп части " Бягство “ в компанията на дует " Авеню “.

" Тази ария е пъклен известна и е безконечен шлагер. Задачата ми е доста виновна “, показа тя.

Мариана Попова се изправи пред нелекото предизвикателство да се преобрази в Анелия и да излезе на сцената в компанията на ангелогласния Миро, с цел да изпълнят дружно емблематичната ария, в която попа и попфолка сполучливо си подават ръка – " Завинаги “.

" Много обичам Миро. Трудно е да се имитира Анелия – има друг жанр на пеене. Емоцията и хубостта на парчето ще ми оказват помощ доста. Ще се постараем да преживеем любовния катарзис на сцената “, показа тя.

Бутонът на шанса отреди на Сано да се превъплъти в AZIS и да изпее дружно с Деси Слава хитовото им дуетно парче " Жадувам “.

" Надявам се Деси да ме поддържа и да се доближа колкото се може повече до Азис. Притеснява ме задачата, само че предизвикването е съществено и ще се постарая “, безапелационен бе изпълнителят.

Крисия провокира вокалните си благоприятни условия с сантименталната ария, възпяваща невъзможната обич в осъществяване на Мариана Попова и в компанията на Орлин Горанов " Чуй ме “.

" Песента е прелестна. Обичам ги доста и двамата и нямам самообладание. Когато Мариана пее, все едно земята се тресе. За мен е чест да изляза на сцената дружно с Орлин Горанов “, категоричена бе тя.

Дарин Ангелов се изправи пред най-разчупената си роля досега в осъществяването на Етиен Леви и песента на група " Трик “ " Дискотека “.

" Парчето е доста готино и танцувално и е строго друго от всички останали довечера. Това парче е спектакъл. Това ми е най-веселата задача “, споделя артистът.

Хитовото дуетно парче на Софи Маринова и Устата " Точно ти “ не затрудни умел реализатор  от ранга на Руслан Мъйнов.

" Ще би трябвало да се пресъздам гласа на Софи Маринова. Тя носи доста наслада и светлина в живота. Нещото, което усложнява нещата, е, че не стопира да се движи и това отнема от въздуха. Предизвикателството е огромно “, показа Руслан.

Анелия влезе в облика на Силвия Кацарова, с цел да извърши песента " Моля се “ дружно с легендата на българската музика Васил Найденов.

" За мен е голяма чест. Задачата ми е извънредно виновна. Силвия Кацарова има страхотна характерност и ще се постарая да я пресъздам по най-хубавия метод. “

Шоуто приключва със съдбоносната реплика на Краси Радков, който трябваше да се преобрази в шефа си Слави Трифонов, а дуетната му половинка бе ослепителната Нели Петкова в осъществяването на парчето " Само мен “. Те излязоха на сцената дружно с балет " Магаданс “.

" Много се тормозя да не мина границата. Искам да изкарам този сексапил, сексапилност и жанр у Слави. Когато изляза – да хипнотизирам публиката “, показа Краси Радков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР