След като миналия месец Селена Гомес направи голямото си завръщане

...
След като миналия месец Селена Гомес направи голямото си завръщане
Коментари Харесай

Селена Гомес, Американските музикални награди и първото й живо изпълнение от две години

След като предишния месец Селена Гомес направи огромното си завръщане с цели два нови шлагера, пристигна време да се качи още веднъж и на огромната сцена. Не сме виждали певицата с живо осъществяване от цели две години, по тази причина Американските музикални награди се трансфораха във вълнуващо събитие за нея.

Гомес откри церемонията с осъществяването на " Look at Her Now " и " Lose You to Love Me ". На сцената тя смени две радикално разнообразни визии, и двете - кореспондиращи си с ритъма и посланията от песните. А едната от тях провокира редица мнения.

Блестящото и много изрязано боди, което Гомес комбинира с високи ботуши, още веднъж накара мнозина в обществените мрежи да разясняват фигурата й и дали това е вярното облекло за нея.

А в Instagram Селена написа, че се усеща добре още веднъж на сцената и благодари на целия екип, който е направил това допустимо. Похвали се и с новата си татуировка - две ръце, подписани в присъщия за молитва жест. Така певицата е увековечила вярата, която постоянно й е пособия в сложни моменти.

Но те към този момент са зад тила й и Гомес е повече от подготвена да свети на аления килим. За него тя също подбра много провокативен тоалет в електриково зелено, който извади краката и бюста й на показ.

Явно би трябвало да сме готови за една нова Селена, без задръжки. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР