След като миналата седмица стана ясно, че Ашли Греъм е

...
След като миналата седмица стана ясно, че Ашли Греъм е
Коментари Харесай

Инфлуенсърките, след които всеки се обръща

След като предходната седмица стана ясно, че Ашли Греъм е номер едно в класацията за " Най-сексапилните дами в света " на списание Maxim за 2023 година, време е да забележим и кои дами в света на инфлуенсърите попадат в селекцията на Maxim. 

Кахелани Папке

Само един взор стига и ще разберем, че има нещо царствено в Кахелани Папке. Тя е праправнучка на последната кралица на Таити - кралица Марау, което я прави последната таитянска принцеса. Въпреки че е доста сдържана, що се отнася до кралската ѝ кръв, същото не може да се каже за фотосите ѝ в Instagram. 

Джоузи Кансеко

Пенсионираният състезател на главната лига по бейзбол на Съединени американски щати - Хосе Кансеко, имаше блестяща кариера и всичко останало, само че може би най-впечатляващото нещо, което е дал на света, е щерка му Джоузи. Тя 1.80 метра чисто величие - сладостен пакет от сияйни сини очи и съвършено изсечено тяло като на Венера.

Адисън Рей

88.8 милиона - това е броят на почитателите, които 22-годишната TikTok звезда има в платформата си. И с колосалните 5.8 милиарда лайкове и още милиони почитатели в други платформи, тя с право си завоюва купата инфлуенсър от международна класа.

Ема Чембърлейн

Ема Чембърлейн се наложи в YouTube, където натрупа 12 милиона клиенти и над 1.5 милиарда гледания, а кариерата й едвам в този момент стартира. Тя е новото лице на Lancôme и неотдавна подписа огромна договорка със Spotify за своя подкаст.
 Emma Chamberlain, MrBeast, Rhett & Link, Michael Le, Patrick Starrr - топ 5 на най-влиятелните инфлуенсъри за 2022
Най-влиятелните инфлуенсъри за 2022 година

Кой влиза в челната петица

Колийн Диас

Що се отнася до начинаещите Instagram сензации, Колийн е една от най-великите. Страхотната филипинка има 1.5 милиона клиенти в YouTube, жадни за нейните блестящи блогове, а други 738 000 следват Instagram профила ѝ, където надничат в крещящия ѝ метод на живот.

Бруна Лирио

Винаги сме знаели, че бразилските дами са изключително секси, а Бруна Лирио е живото доказателство за това. Зеленоока и дългокрака, всичко в нея е прелестно и хипнотизиращо. 

Морган Кецнер

Един милион почитатели в Instagram са очаровани от непринудената хубост и невероятните извивки на Кецнер , без значение дали показва убийствената си физика в бикини, долни дрехи или нещо всекидневно. Нейното онлайн наличие непрестанно притегля нови клиенти, в това число Sports Illustrated, ASOS и PrettyLittleThing.

Александра Купър

Кой е елегантен, занимателен и един от най-успешните подкастъри на нашето време? Това е Александра Купър и то с помощта на извънредната ѝ договорка за 60 милиона $ със Spotify. Настоящият водещ на Call Her Daddy в този момент е най-високоплатеният подкастър на платформата.

Оливия Понтон

Млада и доста секси, Оливия Понтън стана новобранец на Sports Illustrated през 2022 година - единствено две години откакто завоюва известност като инфлуенсър през 2020 година През късото време, откакто си спечели популярност, родената във Флорида красавица, участва в акции за Victoria`s Secret и краси корицата на L`Officiel.

Антонела Рокузо 

Антонела Рокузо евентуално е една от дамите, на които най-вече завиждат дамите по света, като се има поради, че тя е преданата и толкоз секси брачна половинка на футболната звезда Лионел Меси. И с 34 милиона почитатели в Instagram, тя сама по себе си е известен инфлуенсър.

Чиара Кинг

24-годишната певица и инфлуенсър е най-популярна със своите близки и комедийни TikTok запознанства и връзки, които й събраха голям брой почитатели в платформата. 3.5 милиона, в случай че би трябвало да бъдем точни.
 Ашли Греъм - изборът на списание Maxim за най-сексапилната жена на 2023 година
И най-сексапилната жена за 2023 година е...

И кой още попада в Hot 100 на Maxim

Скарлет Лейтхолд

С впечатляващите 5.1 милиона почитатели в Instagram, хубостта на тази жителка на Лос Анджелис с бебешко лице, е видяна още на 14-годишна възраст. Сега с контракт с Next Models, тя в действителност си спечели слава по различен метод: когато Джъстин Бийбър разгласява нейна фотография в своя Instagram.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР