След като миналата година се прибра в България от Англия,

...
След като миналата година се прибра в България от Англия,
Коментари Харесай

Галя от „Каризма” ли е Гъбарко в „Маскираният певец”?

След като предходната година се прибра в България от Англия, с цел да взе участие в шоуто „ Като две капки вода ”, Галя от „ Каризма ” май още веднъж е в София. Фенове на певицата я разпознават в костюма на един от участниците в настоящия сезон на „ Маскираният артист ”. Това е Гъбърко, който пя на доста добър турски език в последния за момента лайв на шоуто на Нова тв. Звездата е единствената изпълнителка у нас, приключила тюркология в Софийския университет.

О
ще когато се прибра в България, с цел да взе участие в „ Капките ”, откакто с години не беше стъпвала в страната ни, Галя показа, че има предпочитание да си идва по-често отсега нататък. Тя даже смяташе да възроди занемарената си в последно време музикална кариера и да се завърне трайно на родната сцена. Но шоуто за имитатори завърши, певицата прекара у нас няколко месеца след финала му и най-после се прибра в Лондон, където е непрекъснатото й местопребиваване в последните години. Месеци наред тя поддържаше интереса към себе си посредством включвания в обществените мрежи. Накрая се отхвърли и от това и към този момент два месеца няма никаква диря от нея даже в интернет.

Фенове на „ Маскираният артист ” обаче разпознават гласа й в осъществяванията на Гъбарко, който този сезон е един от най-любимите облици в шоуто. Много от тях подозират, че е спряла изявите си в обществените мрежи точно с цел да заглуши интереса към себе си преди старта на шоуто и по този метод да попречи на хората да я разпознаят, писа Уикенд.

И все пак още след първия лайв, в който Гъбарко се появи на сцената на „ Маскираният артист ”, се откриха хора, които за заподозрат, че зад маската е точно някогашната половинка на Миро в „ Каризма ”. Тогава имаше и доста, които смятаха, че това е Деси Добрева, защото мястото, където е снимана видео визитката на участника, е същото, на което някогашната певица на Слави Трифонов неотдавна снима клип. След второто излизане на сцената обаче от ден на ден хора са уверени, че Гъбарко е Галя. Издава я изборът на ария – на един от най-популярните турски артисти – Таркан. „ Това е Галя от „ Каризма ”! Доста добър турски език! ”, разяснява се на почитател страницата на предаването. Хората напомнят, че звездата, въпреки да има сполучлива кариера на певица, в действителност е приключила тюркология. Освен това огромна част от уликите за различаване на Гъбарко могат непосредствено да се отнесат към Галя.

На първо място това са километрите, които тя е прелетяла, обикаляйки света. При завръщането си в България поради „ Капките ” певицата не един път акцентира, че с години е обикаляла света, откакто е решила да слезе от българската сцена. Освен това в уликите непосредствено е показана картата на континента Америка, където Галя взема решение да живее, откакто напуща България и преди да се откри в Англия. В момента тя живее в Лондон, където тече река Темза, а във визитката се показва, че Гъбарко живее покрай вода.

В същото време се приказва за „ североизточни скатове ” – Галя е родена в съветския град Сургут, ситуиран на 2150 км североизточно от Москва. Намеците, че живее в приказка, се връзват идеално със склонността на певицата към мечтания и бягства от действителността. В същото време тя – както се показва във визитката на Гъбарко, е научена на дисциплинираност от дребна, което е било от основно значение за построяването на кариерата й, съчетано със завършването на нейното обучение.

Най-характерното в облика обаче е гласът , който съгласно доста фенове издава звездата от разпадналия си, само че към момента считан за паметен дует „ Каризма ”. Дали в действителност тя се крие в костюма? Ще стане ясно, когато маската на Гъбарко падне. Но по кое време ще стане това, към този момент не е ясно, защото това е един от най-харесваните участници този сезон и доста от феновете от в този момент предсказват, че ще стигне до край.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР