След като миналата година създадоха единствената по рода си изложба

...
След като миналата година създадоха единствената по рода си изложба
Коментари Харесай

Nasimo и Urban Creatures превърнаха сграда в произведение на изкуството с Memorial

След като предходната година сътвориха единствената по рода си галерия There is Light, отваряйки самобитна изложба навън с над 10 стени в квартал „ Хаджи Димитър “, Urban Creatures и Nasimo се завръщат с нов план.

Оставайки правилни на концепцията ни Souls in Walls – души в стените, графитърите не престават да вграждат късчета от себе си в творбите, които основават.

Поредното дело на графити актьора Nasimo се намира в столичния регион Подуяне, квартал „ Хаджи Димитър “, улица „ Доктор Албърт Лонг “ номер 10. Върху новопостроена постройка актьорът и целия екип на Urban Creatures основават " Memorial ".

Картината върху стената на блока е приключена на връх рождения ден на Nasimo - 28 юни, и поставя началото на тазгодишното издание на Urban Creatures, което дава обещание доста нови произведения из градските пространства. 

" За наша наслада стените от квартала излязоха отвън границите на страната и голям брой актьори от целия свят се свързаха с нас с готовност да се причислят към нашето семейство. Поради огромния интерес и множеството разнородни хрумвания, тази година ще удължим продължителността на Urban Creatures до края на годината с няколко разнородни плана, с които сме сигурни, че ще ви изненадаме ", дават обещание графити артистите. 

" Сигурни сме, че и творбите от тази година ще съставляват интерес за жителите и гостите на столицата. Още от началото на годината следим засилен интерес към квартал „ Хаджи Димитър “, който стана място за разнороден поток от туристи ", пишат те, " продължаваме да имаме вяра в силата на изкуството и в гения на родните ни актьори. Благодарим на София, че продължава да прави всичко допустимо да се развиваме и да надграждаме с все по-мащабни хрумвания ".

За поредна година Urban Creatures e част от културния календар на столицата, в който графитите най-сетне заемат справедливо място. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР