След като миналата година „Маскираният певец“ заради липсата на звук

...
След като миналата година „Маскираният певец“ заради липсата на звук
Коментари Харесай

Пак гаф!Звукът на маскираният певец тръгна преди картината

След като предходната година „ Маскираният артист “ поради неналичието на тон в първите седем минути, този път от екипа се престараха и пуснаха звука преди картината . „ Това е. Хайде триумф “, чуха нетърпеливите телевизионни фенове гласа на продуцента Магърдич Халваджиян секунди преди стартира предаването. Явно този път звукът е бил проверяван до последно и по тази причина думите към екипа се чуха от цяла България. Вчера вечер бе даден старт на третия сезон на най-мистериозното риалити в телевизионния ефир. Зрителите се срещнаха с новите 14 герои и видяха техните красиви и мистични костюми.



С автентично театрално наличие и страхотни осъществявания на хитови песни, под светлините на прожекторите излязоха: Малинката, Циркът, Перлата, Гларусът, Гъбарко, Самураят, Заекът, Прилепът, Порцеланът, Куфарът, Букетът, Камъкът, Госпожицата и Носорогът. Освен тях, своят ослепителен дебют в предаването направи и новият екранен сътрудник на Герасим Георгиев - Геро – известният артист Краси Радков.

„ Първо желая да кажа ‚Добре пристигнал!‘ на превъзходния Краси Радков! Много се веселя, че ще бъдем на една сцена “, приветства Геро феновете и новия си екранен сътрудник. Радков добави, че е извънредно благополучен да бъде част от „ Маскираният артист “ и не спря да се майтапи с разликата сред телевизия 7/8, където работи и националния ефир.

Зрителите на NOVA и членовете на Панела разгадаваха първите тайнствени улики за всеки воин. Алекс Раева, Марта Вачкова, AZIS и Владо Пенев към този момент дадоха своите догатки кои известни персони е допустимо да се крият под впечатляващите костюми. Дара, Лора Караджова, Деси Добрева, Михаела Маринова, Кристиан Костов, Александра Петканова, Луна, Иво Димчев, Дара Екимова, Папи Ханс, Графа и доста други бяха измежду първите обвинени.

Дара няма по какъв начин да бъде измежду участниците, тъй като тя е част от "Гласът на България ". Въпреки че част от музикалното предаване е записана от дълго време за bTV, при концертите онлайн наличието на Дара е наложително и в събота, когато се вършат подготовките, пък и двете телевизии- съпернички, в никакъв случай няма да заложат на еднакъв човек за двете си музикални излъчвания.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР