След като местната организация на БСП представи своя кандидат за

...
След като местната организация на БСП представи своя кандидат за
Коментари Харесай

Кирил Добрев във Враца: Общината не е фирма, тя е дом

След като локалната организация на Българска социалистическа партия показа своя претендент за кмет на Враца и листа с общински съветници през вчерашния ден сутринта, в града дойде персонално Кирил Добрев, зам.-председателят на Народно събрание на Българска социалистическа партия и началник на предизборния щаб на левицата, с цел да поддържа избраниците.
„ Като ръководител на предизборния щаб мисля, че би трябвало да създадем спокойна акция, в която да протегнем ръка към българския избирател”, съобщи Кирил Добрев и добави „ Общината не е компания, тя е дом. Стремим към по-добро опазване на здравето и обучение, транспарантни публични поръчки. Ако желаеме да променим системата, би трябвало да загърбим страха”.
Цветелина Дамяновска, водач на Българска социалистическа партия във Враца показа листата с претенденти за общински съветници.
Сред 37-те имена се отличават хора с разнообразни специалности и професионални пълномощия – инженери, икономисти, лекари, учители, адвокати, аграрни производители, спортисти и други Българска социалистическа партия са заложили както на познати имена от предходни мандати в Общинския съвет като Лъчезар Генов, Бойко Ничев, Мирон Драганов, Иван Иванов, Павлин Петров, Таня Алексиева, по този начин и на нови фрагменти. От гражданската квота претенденти за общински съветници са Владимир Ценов, Виктор Кръстев, подполковник Стефчо Велин, експертът от БКС Мариан Атанасов и някогашния началник на строителния отдел на общината Гриша Иванов.
Лъчезар Генов е боен пенсионер с три висши образования. Той е дълготраен член на партията и член на Съюза на ветераните от войните в България.
Виктор Кръстев е шеф на СУ „ Христо Ботев “ във Враца. Той е член на управителния съвет и заместник-председател на Съюза на работодателите в системата на националната култура в България съюза. Училището, което управлява, е прието за едно от най-модерните образователни заведения в страната. Заедно с другите учители и педагози от листата господин Кръстев ще работи за въвеждането и използването на общински политики за новаторско европейско обучение в община Враца.
Д-р Петър Ралчовски, специализант по ортопедия и травматология, е ново попълнение в листата.
Най-младият претендент за общински консултант в листата на „ Българска социалистическа партия за България “ е Евгени Младенов на 22 год., а най-възрастният – Александър Александров на 77 год. Хората в листата хармонично допълват своите опит и умения, с цел да бъдат решенията им съобразени с всички възрастови групи и потребности на хората в общината.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР