След като месеци наред се носеше като клошар из София,

...
След като месеци наред се носеше като клошар из София,
Коментари Харесай

Владо Пенев се реши на огромна промяна!

След като месеци наред се носеше като клошар из София, Владо Пенев най-накрая се приведе в порядъчен тип. Актьорът от „ Под прикритие” смъкна размъкнатия спортен екип и ватенката, които се бяха сраснали с тялото му, и ги размени с дънки, риза и манто, написа "Уикенд ".

Освен това се и избръсна безпрепятствено, което доста го подмлади. С дългата си като на Дядо Коледа бяла брада екранният комисар Попов изглеждаше най-малко с 10-15 години по-стар. Онзи ден някогашният министър на културата дефилира с новия си имидж в центъра на София.

Владо имаше среща в Народния спектакъл и бързаше за нея, изплезил език по жълтите павета. В едната си ръка той стискаше няколко листа, върху които беше изписан текстът за новата му роля. Пенев можеше да бъде взет за неподражаемия проф. Вучков, който е с близо три десетилетия по-възрастен от него. Времето беше слънчево и топло, само че Пенев бе нахлупил на ушите си зимна шапка. Капелата той смъкна чак когато отиде да каже „ здрасти” на група млади артисти пред храма на Мелпомена.

Колегите установяваха, че без брада наподобява по-добре и го поздравиха за смяната във външния тип. Единственото, което 59-годишният актьор е запазил от остарелия си имидж, е плитката на върха на главата му. С нея той е като воин от кино лентата „ Шогун”.

Освежен и подмладен, Владо е и много поотслабнал. Някога той се подлагаше на тежки диети, само че в последните години се беше запуснал и в избрани моменти тежеше близо 120 кила. Сега някогашният длъжностен министър на културата не наподобява шишко и нищо чудно близката му другарка Марта Вачкова да му е подшушнала някой ефикасен хранителен режим, предават отУикенд.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР