След като месеци наред Джулиана Гани увърташе дали е бременна

...
След като месеци наред Джулиана Гани увърташе дали е бременна
Коментари Харесай

Джулиана Гани показа бременно коремче

След като месеци наред Джулиана Гани увърташе дали е бременна с второто си дете, ето, че истината към този момент няма по какъв начин да се скрие, без значение какъв брой необятни са облеклата. А както знаем силиконката нормално е в нищожно облекло и мъчно би прикрила каквото и да е било.

Бебе номер две в живота на плеймейтката към този момент е реалност и двамата с новия ѝ другар Теодор Гецов нямат първение да прегърнат първата си рожба. Новината заяви самата Джулиана в Инстаграм профила си, където сподели и какъв брой огромен стомах има към този момент.

" Виждате двама, само че скоро ще бъдем четирима! На Кръстовден небето се отваря и откровени стремежи се сбъдват. Миналата година дните към Кръстовден не бяха леки за мен, а измененията в живота ми занапред предстояха. Въпреки това не губех вяра и си пожелах огромно и щастливо семейство! ", споделя Гани в мрежата.

От поста ѝ излиза наяве още, че кара лека бременност. " До този миг съм качила 1 кг и 800 грама и внезапно започнах да хапвам доста пъпеш. Още мислим разновидности за имена, тъй като се отхвърлих да се споделя Джулиана, в случай че е момиче, и Теодор в случай че е момче. "

Освен новината за бременността си, Джулиана Гани не пропусна да опровергае и слуха, че двамата с Гецов са минали под венчилото, като съобщи, че двамата не са нито женени, нито сгодени.

Припомняме, че това лято новият другар на Джулката я придружи на кръщенето на първото ѝ дете - дребният Давид. На събитието участваха, несъмнено, и баща му Илиян Найденов, както и родственици, и другари, написа Блиц.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР