След като Mercedes официално обяви, че спира поддръжката на сервизните

...
След като Mercedes официално обяви, че спира поддръжката на сервизните
Коментари Харесай

VW също спира поддръжката на колите си в Русия

След като Mercedes публично разгласи, че стопира поддръжката на сервизните си стратегии в Русия и изключва съветските си сервизи от своята система, в този момент същото сториха от Volkswagen.

Информацията за това идва от Александър Пахомов, който е ръководител на борда на Съюза на автомобилните сервизи. От Volkswagen още не са удостоверили публично новината, само че чакаме това да се случи напълно скоро.

В информацията, представена от Газета.ru, се споделя, че германците към този момент са спрели достъпа на Русия до базите данни за ремонт по колите, само че някои имат достъп до базата данни за диагностика и съоръжение. Местни сервизи се пробват да се оправят с проблемите като обменят информация и си сътрудничат, с цел да не връщат клиенти.

Volkswagen към момента не са се изтеглили публично от Русия, защото компанията към момента е притежател на един цех. Към момента германците не могат да намерят покупател за фабриката си в региона на Калуга, откакто сториха това със завода си в Нижни Новгород.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР