След като международното право беше унищожено още през 1999-та година

...
След като международното право беше унищожено още през 1999-та година
Коментари Харесай

Костадинов: Руската инвазия няма да спре

След като интернационалното право беше унищожено още през 1999-та година явно такива неща ще не престават да се случват, а не трябва. Това съобщи в изключителното студио на NOVA водачът на партия “Възраждане ”.

“Става въпрос за нещо, което сме виждали към този момент. Това е нещо, което се случва в света от 1999-та година насам, когато сходни фрагменти гледахме с нахлуването на Американските въздушни войски в Югославия. Тогава даже имаше бомбардирани обекти в България простъпка ”, разясни Костадинов.

Лидерът на “Възраждане ” изясни, че те не са приели Декларацията по отношение на военната интервенция на Русия против Украйна, тъй като “в тази декларация се приказва за  непознати национални ползи, а не за българските ”.

Костадинов съобщи, че всяка военна интервенция би трябвало да бъде наказана, само че жертвите не би трябвало се разделят. 

“Ние от “Възраждане ” не разделяме жертвите. Скърбим както за едно починало украинско дете, по този начин и за едно съветско. Цинично е да разделяме жертвите ”, съобщи Костадинов. “Когато американците бомбардираха Югославия ние го приветствахме, приествахме го и когато бомбардираха Сирия и избиваха почтени дами и деца. Сега ракурсът е извърнат на 180 градуса. Кой взема решение кои са положителните и кои неприятните в тази обстановка с  Украйна ”, попита Костадинов.

По думите на водача на “Възраждане ” съветската инвазия няма да спре, " тъй като Русия пази сънародниците си ”.

“Не бива да позволяваме да бъде накърнено правото, живота и сигурността на България в Украйна, както и българският народен интерес посредством налагане на наказания, които ще доведат до големи вреди и загуби за България ”, добави още Костадинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР