След като Мегз предизвика катастрофа в Раковски, а след това

...
След като Мегз предизвика катастрофа в Раковски, а след това
Коментари Харесай

Версията на Мегз за катастрофата: Невинна съм, това е обикновено ПТП

След като Мегз провокира злополука в Раковски, а по-късно се разбра, че е карала без брошура, дизайнерката показа в обществените мрежи истината за сполетялата я злополука.

Каканашева разяснява, че е безапелационна, че това е нормално ПТП, а не кърваво меле както писаха медиите. “Няма потърпевши, това е нормално ПТП, което както на мен - може да се случи и на всеки от вас. Аз и другите участници сме добре, няма ранени или жертви " - безапелационна е стилната принцеса, написа Хотарена.

Тя още обясни мистерията около книжката й: “Не е правилно, че съм изтърпявала административно наказване. Факт е книжката ми беше отнета, само че съм си изтърпяла наказването преди 6 месеца - по тази причина и не е сезирана прокуратурата и не съм арестувана ".

От КАТ Пловдив подадоха информация, че фактически дизайнерката е била с отнета брошура през август месец предходната година. Наказанието е било за превишена скорост и е било за 3 месеца като е изтекло през октомври месец - предходната година. Към момента на ПТП-то МЕГЗ е била без брошура, само че не е била в интервал на наказване. МЕГЗ към този момент е заплатила наложените ѝ актове и е получила книжката си от КАТ Пловдив.

Както Plovdiv24.bg съобщи другите двама участници в ПТП-то 74 годишен мъж и 71 годишна жена са били прегледани наново, само че няма данни за счупвания или каквито и да е вътрешни фрактури.

Лично бащата на Мегз е закарал до болничното заведение и е съдействал на двамата пенсионери, които съгласно публично вписаната в полицейския отчет здравна експертиза нямат никакви телесни повреди.

Младата дизайнерка още прикани почитателите си за малко приемливост към нея: “Аз съм човек тъкмо като всеки от вас и върша неточности и скърбя. Но единствено тъй като съм толкоз известна би трябвало ли всяка моя неточност незабавно да бъде обсъждана с голяма лупа като най-голямото престъпно закононарушение. Моля ви за малко приемливост и схващане. Аз съм човек тъкмо като вас ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР