След като мечка и малките й бяха забелязани да се

...
След като мечка и малките й бяха забелязани да се
Коментари Харесай

Диви животни превзеха пуста Гърция ВИДЕО

След като мечка и дребните й бяха видяни да се разхождат по улиците на Кастория в северозападна Гърция при започване на тази седмица, стадо сърни беше видяно да обикаля по безлюдните улици на село покрай Серес, напълно покрай границата с България, оповестява bgnovini.eu

Красивите животни се срещат рядко в градските региони и са видяни от Христос Ксантакис в село Парамотомос.

Мечка с най-малко две дребни бяха видяни да бродят по улиците на Кастория във вторник вечерта, защото градът продължава съвсем запустял.

Районът на Кастория е дом на най-голямата популация на мечки в Гърция, само че е извънредно рядко животните да бъдат видени да се разхождат из града.

Тъй като планетата навлиза във все по-безпрецедентна обстановка със затваряне и блокади, карантини и заповеди за обществено разграничаване, дивата природа в селата и градовете към този момент стартира да завладява това, което напълно до неотдавна беше територия на човешката активност.

Нарастващият брой животни, които нормално населяват регионите отвън огромните градове и селища, в този момент се усещат задоволително смели да изследват градските региони, защото наподобява необикновеният им мир и тишина им оферират безвредна среда, в която да го вършат.

Социалните медии са цялостни с видеоклипове, показващи животни, превзелинаселените места вследствие на скорошните блокировки. Докато някои от видеоклиповете явно са манипулирани, множеството от тях са същински и демонстрират по какъв начин животните могат да трансформират естественото си държание в такива условия.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР