След като лъга месеци наред по темата РСМ, сега Слави

...
След като лъга месеци наред по темата РСМ, сега Слави
Коментари Харесай

Вигенин отговаря на Слави: Докато викаше „Македония“ от диванчето, неговата министърка Генчовска договаряше т.нар. френско предложение

След като лъга месеци наред по тематиката РСМ, в този момент Слави може единствено да мълчи
Българска социалистическа партия има ясна и чиста позиция по тематиката, отстоявана години наред, написа социалистът.

„ Лицемерието на Има Такъв Народ и съответно на Слави Трифонов реализира невиждани висоти. “ Това написа лидерът на листите на “БСП за България “ в Пловдив и Ямбол Кристиан Вигенин в профила си във Facebook.

„ Докато Слави Трифонов викаше „ Македония “ от диванчето, неговата министърка Генчовска договаряше така наречен френско предложение. Докато депутатите на Има Такъв Народ в Комисията по външна политика говореха против предлагането, министър Генчовска го защитаваше. Докато в пленарна зала Има Такъв Народ гласуваше срещу, министър Генчовска беше внесла предложение до Министерски съвет то да бъде утвърдено от министрите. И нито един път Слави Трифонов не се разграничи от препоръчаната и подкрепена от него министър Генчовска и нейните дейности “, написа още социалистът и добавя: „ Някой ден може да разберем и утешителна премия за добре свършената работа ли се оказа постът й на длъжностен зам.-министър на защитата, само че това е друга тематика. “

По думите на Вигенин, Трифонов е лъгал всички месеци наред по тематиката Северна Македония, по тази причина в този момент може единствено да мълчи.

„ Българска социалистическа партия има ясна и чиста позиция, отстоявана години наред, още преди Има Такъв Народ да се появи на политическия терен. Тя беше защитавана правилно, градивно и ангажирано от интервала на съдружните договаряния до самия край на ръководството. Остава годна и през днешния ден. френското предложение за Северна Македония беше признато, макар Българска социалистическа партия и всеки опит да се внушава друго е неистина “, се споделя още в обявата на Вигенин.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР