След като купи правата за няколко предавания на Нова тв

...
След като купи правата за няколко предавания на Нова тв
Коментари Харесай

bTV „открадна“ емблематични водещи на Нова тв

След като купи правата за няколко излъчвания на Нова тв и прилапа най-емблематичните й лица, bTV е напът да се трансформира в двойник на най-големия и съперник.

Още в края на идващия месец в ефира на медията ще заблестят Алекс Раева, Краси Радков, Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, която първа се реалокира в редиците на конкурентната bTV от Нова. Както евентуално се досещате, всички те ще работят във формати, вземи от конкуренцията като „ Аз обичам България “, „ Денсинг Старс “ и „ Стани богат “.

 

От изявление на Атанас Месечков неотдавна стана ясно, че най-известният професионален треньор ще се вихри на паркета на „ Денсинг Старс “ и през новия сезон. Той издаде, че се чака в предаването да влезе и Неделя Щонова, която танцува с него в рекламния клип.

За момента обаче не е ясно дали ще са двойка и в самото предаване.

 

От казаното от Месечков излиза наяве, че има доста положително отношение към лекарката и се надява да се изявяват в комплект с нея. Малцина знаят, че тя много години е играла балет, което значи, че ще се оправя чудесно на дансинга. В този ред на мисли Месечков допуска, че работата с нея ще е ария.

 

Без значение дали ще са двойка в шоуто или не, той пожела триумф на обичаната докторка на българите, признавайки, че ще й стиска палци.

 

Припомняме, че bTV започва трансформацията в средата на декември, когато смени програмния си шеф. Апостол Пенчев седна на мястото на уволнения Христо Хаджитанев. Именно Пенчев се занимаваше с програмата на Нова, а в интервала 2005-2014 година бе на управителна позиция в bTV. На процедура Пенчев се върна на остарялото си работно място, само че с нови хрумвания, взети от конкурентната Нова тв. Както се очакваше, незабавно последва транспорт на лица и излъчвания от единия канал в другия.

 

Първото стана ясно, че „ Стаи богат “ връща остарелия си водещ Ники Кънчев, второто предаване, което Пенчев трансферира в bTV е „ Денсинг Старс “, а водещ ще е Краси Радков, който преди години стана прочут точно в ефира на bTV като комедиант в „ Шоуто на Слави “, само че не се беше изявявал от пролетта на 2019 година, когато Дългия спря предаването си, с цел да прави лична телевизия и партия. От близо петилетка, Краси Радков работи главно в малкия екран на Трифонов – 7/8 ТВ, както и в предаванията на Халваджиян по Нова тв. Партньорка в „ Денсинг Старс “ ще му е Алекс Раева, която също бе с непрекъснато наличие в предаванията на арменеца по Нова тв.

 

Припомняме, че танцовото шоу бе показано за пръв път на българите в ефира на bTV, само че изкара там единствено два сезона – 2008 и 2009 година, след което се реалокира в Нова тв, още веднъж с два сезона – през 2013 и 2014 година След това заради неразбираеми аргументи бе свалено от ефир за цели 10 години, до момента в който Пенчев не го върна в програмата на bTV.

 

„ Дендинг Старс “ започва на 26 февруари. Отново за февруари е планувано и завръщането на „ Аз обичам България “. Не е оповестено обаче по кое време ще тръгнат новите епизоди на „ Стани богат “. Към момента тече кастинг за участници в куиз шоуто.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР