След като Кристиано Роналдо се превърна в играча с най-много

...
След като Кристиано Роналдо се превърна в играча с най-много
Коментари Харесай

Роналдо продължава да чупи рекорди

След като Кристиано Роналдо се трансформира в играча с най-вече участия в интернационалните мачове за народен тим, появявайки се в стартовия състав на Португалия за откриващия мач на иберийците в квалификационната акция за Евро 2024, звездата на Ал-Насър счупи и още един връх.
 Кристиано Роналдо счупи следващ връх Кристиано Роналдо счупи следващ връх
Той не си разреши лукса на алегорично присъединяване, а даде всичко от себе си и се разписа на два пъти, с цел да способства за разгромната победа на тима си против Лихтенщайн с 4:0. Той означи надлежно третия и четвъртия гол за Португалия, които закръглиха сметката му на цели 100 попадения с националната фланелка в интернационалните срещи. Постижение, което никой различен състезател в международния футбол не бе правил досега.

Кристиано Роналдо обаче не съумя да усили сметката си повече, тъй като бе сменен в 78-ата минута на дуела от Гонсало Рамош. Все отново има още време пред 38-годишният португалец. Още на 26 март (неделя) иберийците гостуват против комфортния на пръв взор отбор на Люксембург, против който Роналдо сигурно би могъл да усили головата си сметка още повече.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР