След като Константин Кацаров остро разкритикува предаването Гласът на България

...
След като Константин Кацаров остро разкритикува предаването Гласът на България
Коментари Харесай

Мира Радева скочи на мъжа, който разкритикува Гласът на България

След като Константин Кацаров остро разкритикува предаването " Гласът на България " след отпадането се отприщи кутията на Пандора.

Кацаров показа, че участниците са задължавани да пеят на британски, тъй като доста от българските песни са с неуредени авторски права.

От телевизия bTV към момента не са дали отговор на проблема и не са взели отношение по случая. За сметка на това социоложката Мира Радева реши да се опълчи Кацаров.

" Всичко е правилно, само че въпреки всичко им се хващаме, нали?! Така че, да не се оплакваме... Знаете, който си е дал... Остава урокът, който май в никакъв случай не научаваме

Кацаров доста обикновено, злобно, просташко, да плюеш откакто си отхвърлен. Ха-ха, другояче до тогава няма нищо. Ако беше траял отново няма нищо.

Еййй честният но когато ти отърва другояче трайко,,,Защо не ги отряза първоначално и да си гледат работата ааааа??? Много обикновено Кацаров - може да казваш истината, но не в този момент, в този момент към този момент е късно да се правиш на почтен! ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР