След като Коледа приключи и избърше праха, много домакинства в

...
След като Коледа приключи и избърше праха, много домакинства в
Коментари Харесай

Британците са предупредени да не рециклират определени боклуци по Коледа или да рискуват сълзящи очите глоби

След като Коледа завърши и избърше праха, доста семейства в цялата страна ще желаят да разчистят и подредят домовете си, само че не всичко може да бъде захвърлено в кофите за преработване.

Неправилното изхвърляне на боклуци се приема съществено в Обединеното кралство и рискувате да бъдете осъдени, в случай че ви заловен да нарушавате разпоредбите. Местните препоръки са прецизни във връзка с това какво може и какво не може да се рециклира, изключително през празничния интервал, а неправилното преработване или оставянето на кошчета отвън избраното време за събиране може да докара до големи санкции.

Така че, преди да посегнете към вашия панер за преработване, с цел да изхвърлите железна опаковъчна хартия, блестящи коледни картички и полистиренови опаковки за играчки, разгледайте най-новите насоки по-долу.

Домашният специалист, Берт Хофхуис от Every Investor, издаде предизвестие към притежателите на жилища, с цел да им помогне да избегнат санкции тази Коледа, както оповестява Bristol Live. Ето всичко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР