След като камерите спряха да се въртят на финала в

...
След като камерите спряха да се въртят на финала в
Коментари Харесай

Ант и Дек са домакини на шумно афтърпарти в събота вечер с Райлън и Саймън Коуел, които се разпускат

След като камерите стопираха да се въртят на финала в събота вечер за у дома, Ант МакПартлин и Деклан Донъли бяха домакини на шумно афтърпарти, което се трансформира в най-горещия билет в града този уикенд.

За благополучие на дуото, в близост имаше доста звезди, откакто двойката предложения хазаин на своите другари от ITV, с цел да отпразнуват значимото им шоу с тях.

И Ант, и Дек бяха сподавили сълзите си, до момента в който се сбогуваха прочувствено със своята 20-та поредност, само че когато публиката напусна емблематичните студия, хора като Саймън Кауъл, Алисън Хамънд, Давина Маккол, Райлън Кларк и Момичета Aloud се насочи зад кулисите на White City, с цел да изпрати момчетата със жанр.

35-годишният Rylan изглеждаше в доста положително въодушевление, защото беше забелязан да танцува и пафка цигара на улицата. Звездата, обичаща заниманията, се приближаваше до Джоузи Гибсън от This Morning, до момента в който те се кикотеха и се свличаха в прегръдките си в края на нощта, изпълнена с мощни страсти.

Преди да изнесе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР