След като изкара романтичен меден месец в Дубай, Златка Райкова

...
След като изкара романтичен меден месец в Дубай, Златка Райкова
Коментари Харесай

Втори меден месец: Златка замъкна бебето и сина на Благо в Тайланд

След като изкара сантиментален меден месец в Дубай, Златка Райкова отново отпраши за екзотична дестинация, този път в Тайланд. Плеймейтката е с мъжа си Карен Хачатрян и двете си деца – Благой и Карен-младши. Бебето е единствено на 7 месеца, само че очевидно е умерено и може да пътува на далечни дистанции. Семейството възнамерява да остане в Азия три седмици, с цел да избяга от студа в България.
Силиконовата русокоска не крие, че употребява услугите на детегледачка. Понякога в грижите за двамата ѝ сина пособия и майка ѝ. Райкова споделя, че дребният Благойчо бил неспокойно бебе и срещнала много компликации в развъждането му, само че 7-месечният Карен бил радикално друг от баткото си. Спял непробудно по цяла нощ и не създавал грижи на родителите си.

Голямото момче на Златка е от връзката ѝ с Благой Георгиев – Джизъса. Тя вярваше, че е разкрила сродната си душа в негово лице, само че някогашният футболист е неспасяем случай и не може да се задържи с една жена дълго време. Малко след раздялата им Райкова срещна сегашния си сътрудник и към този момент се схваща чудесно с него. Плеймейтката е удовлетворена, че рядко имат разногласия – не се карали дори за битовизми.

Златка и Карен са дружно от година и половина. Запознал ги фризьорът на русокоската – Момчил Спасов. Коафьорът бил уверен, че двамата доста ще си паснат и се оказал изцяло прав. Самият Карен доста напирал да се срещне с русокоската.

Тази година Златка чукна 38 и реши, че е време да стане сериозна жена и да се омъжи публично. Сватбата ѝ с Хачатрян се състоя в края на септември. Райкова впечатли всички присъстващи с обилната си рокля с голямо деколте. Тя твърди, че е желала да бъде нежна и изискана младоженка, само че не се получи тъкмо по този начин, както е очаквала.

Настоящият брачен партньор на едрогърдата русокоска идва от заможна фамилия и разполага с финансови средства, въпреки че не е известно да работи нещо. Говори се, че арменецът до момента е разчитал на богатите си родителите да го устоят. Те обаче въобще не харесвали Златка и не участвали на сватбата, издават осведомени. Дори отказвали да поддържат връзка с новата си снаха.

Благой Георгиев също не скучае и след раздялата със Златка и смени няколко дами. Най-напред се ожени за чаровната брюнетка Полина Спасова, само че година по-късно се разведе с нея. Булката на футболиста изчака да завърши присъединяване му в „ Сървайвър ”, с цел да му заяви, че желае да се разделят. Джизъса не страда дълго и се залюби с дъщерята на Ванко 1 – Ивана. Надали и тези връзки ще устоят дълго, предвиждат хора от обкръжението на татуираният състезател.

Говори се, че Карен не таял изключително топли усеща към Благо и не пропущал опция да му се подиграва. Казвал за него, че е непрокопсаник и неприятен татко. В момента брачният партньор на Златка живее с дребния Благойчо и го подкрепя финансово. Явно по тази причина си разрешава да прави сходни мнения.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР