След като Иван Ласкин си отиде от този свят съвсем

...
След като Иван Ласкин си отиде от този свят съвсем
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева бяга във Франция

След като Иван Ласкин си отиде от този свят напълно млад, брачната половинка му Алекс Сърчаджиева несъмнено търси разнообразни способи да се оправи с тъгата и огромната болежка. Не можем да отречем, че след гибелта на артиста, брачната половинка му е много коментирана в медийното пространство.

Оказва се, че актрисата е решила напълно да се отдаде на работа откакто изгуби своята половинка в живота. На нея сигурно й е много мъчно да се оправи с това, което й се случва, а тъгата и депресията не стопират да я погубват с всеки минал ден.

Алекс се стегнала и решила да продължи напред, да направи всичко допустимо да се измъкне от тази пропаст на отчаянието и самосъжалението. Най-вече поради щерка й. И почнала да търси нови пиеси, в които да се включи, пишат от БЛИЦ.

Така пристигнало предлагането да взе участие с основна роля в нова комедийна режисура в „ Сатирочния спектакъл “. Тази седмица френският режисьор Патрик Вершурен и македонският драматург Йордан Плевнеш са посетители на Сатирата. По време на срещата им с шефа на театъра Калин Сърмненов бе контрактувано идно реализиране на интернационален план. На 21 октомври 2019г. Патрик Вершурен ще стартира подготовките на пиесата на Йордан Плевнеш „ Глобална комедия “.

От българска страна присъединяване в театралната режисура ще вземат Александра Сърчаджиева и Теодор Елмазов. Премиерата у нас ще е на 2 декември тази година, а през 2020-а ще се играе в Париж, Франция

Чрез комедията актрисата се надява да не помни за болката. Надява се пиесата да има триумф и с нея да пътува доста, тъй като това е единственият метод да не полудее след загубата на Ласкин.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР