След като iPhone-ите получиха актуализация на операционната система до iOS

...
След като iPhone-ите получиха актуализация на операционната система до iOS
Коментари Харесай

Потребителите на Apple CarPlay са изложени на риск

След като iPhone-ите получиха актуализация на операционната система до iOS 15, се оказа, че потреблението на CarPlay е рисково. Проблемът се крие в контролите на силата на звука и в случай че при слушане на музика водачът е избрал мощ на звука, която е най-комфортна за него, тогава обстановката със сигналите за звънене става доста неприятна.

Следователно, след приемане на телефонно позвъняване или текстово известие, шумът на известията ще бъде безумно висок, което може изцяло да шокира лидера и да докара до съдбовни последствия. Съобщава се, че потребителите на CarPlay към този момент са почнали да се оплакват от казуса.

Не доста от дълго време потребителите на CarPlay започнаха да се борят с контролите на силата на звука в колите си заради неточност в Waze, само че актуализациите, пуснати от компанията, благосъстоятелност на Гугъл, наподобява са решили казуса.

От друга страна, някои от тези, които сега изпитват тази странна звукова неточност, към момента имат конфигуриран Waze на своите смарт телефони iPhone. Така че на доктрина най-новите актуализации на iOS може да не са безусловно виновникът този път, защото проблемите могат да бъдат породени от приложения като Waze.

За страдание, нито Waze, нито Apple са коментирали казуса, тъй че остава да чакаме някаква спомагателна информация, която би могла да помогне на потребителите да се оправят с претрупването на звука, което в този момент изтезава CarPlay.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР