След като Интер се класира за полуфиналите в Лига Европа,

...
След като Интер се класира за полуфиналите в Лига Европа,
Коментари Харесай

Антонио Конте иска купата в Лига Европа

След като Интер се класира за полуфиналите в Лига Европа, наставникът Антонио Конте съобщи, че желае от отбора си да стигне до самия край и да постави оптималното изпитание за успех.

“Много съм удовлетворен, тъй като направихме ужасно показване. Не дадохме късмет на Байер (Леверкузен) да разиграват топката умерено. Направихме тъкмо това, което бяхме тренирали”- съобщи пред треньорът Sky Sport Italia във връзка вчерашната победа с 2:1 над “аспирините” на четвъртфиналите.

“Можехме да решим интригата в мача по-рано, имахме опция да вкараме повече попадения, само че не мога да съм ядосан. Важното е, че момчетата демонстрираха какъв брой са стимулирани за триумф. От на следващия ден (днес - б.р.) би трябвало да стартираме подготовка за полуфиналите”- сподели още италианският експерт.

Относно белгийската звезда Ромелу Лукаку, Конте съобщи:”Трудно е да се приказва за обособени хора, когато имаш подобен страховит тим. Ромелу се показа чудесно през сезона. Щастлив съм за него, той заслужава тези триумфи, само че Лукаку би трябвало да е признателен на отбора, тъй като той го слага в състояние да бъде в най-хубавата фаза в кариерата си”.

Иначе Интер към този момент се класира за Шампионска лига, откакто приключиха на второ място в Серия “А”. Евентуалното продобиване на Лига Европа ще ги вкара от трета непосредствено в първа урна в жребия за установяване на групите в Шампионска лига.

ГЕОРГИ РАДУНЧЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР