След като името на бившия министър в правителствата на Сергей

...
След като името на бившия министър в правителствата на Сергей
Коментари Харесай

Петър Илиев измести Меглена Кунева в предположенията за кандидат-премиер на ИТН


След като името на някогашния министър в държавните управления на Сергей Станишев и Бойко Борисов, някогашен еврокомисар и кандидат-президент от Национална движение „Симеон Втори", създателка на партията ДБГ, Меглена Кунева се завъртя из общественото пространство, източник на 5Gmedia научи за нов “кандидат за слава” - юрист Петър Илиев.
Юристът Петър Илиев беше претендентът за министър на правораздаването в кандидат-кабинета, ръководен от Николай Василев, който беше отдръпнат от Има Такъв Народ след яростни рецензии от доближени на “Да, България” политици и медии.
Петър Илиев (43 г.) е приключил магистърска степен по право в Софийския университет с цялостно отличие и е специализирал британско комерсиално право и право на Европейски Съюз в Бъкингамския университет във Англия. Има специализация и по американско право в Ню Йорк. Владее британски, испански и съветски език.
Лауреат е на оценката „ Адвокат на годината “, връчено му от някогашния длъжностен министър председател проф. Огнян Герджиков.
Петър Илиев е основен помощник в Юридическия факултет на СУ „ Св. Климент Охридски”, където преподава „ Конституционно право “, „ Организация на правозащитните институции “ и „ Правата на индивида в юриспруденцията на българските съдилища “./GmediA
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР