Звездата от Strictly Come Dancing Аманда Абингтън се обръща към реакцията на туитове след обвинения в трансфобия

...
След като името на Абингтън беше обявено за хитовия сериал
Коментари Харесай

След като името на Абингтън беше обявено за хитовия сериал на BBC, коментарите, които тя направи за шоу, насочено към родителите и техните бебета на възраст от новородено до две, се появиха отново онлайн - с някои критици на звездата, които я нарекоха трансфобия.

В дълго видео изявление, публикувано в Instagram в неделя, 49-годишната жена изясни позицията си.

„Трябва да направете това много ясно", каза тя. „Обичам драг. Мисля, че това е невероятна форма на забавление и обожавам драг кралици. Мисля, че са забавни и брилянтни... това е форма на изкуство и мисля, че има абсолютно място за това в развлекателната индустрия. Синът ми изигра Джейми във Everyone's Talking About Jamie и той беше прекрасна драг кралица.

„Но моят туит през март беше относно 12-годишно дете, което го правеше в пред възрастните. И това просто ме разстрои, защото видях дете, малко дете, 12-годишно, което прави нещо прекалено сексуално. И не мислех, че е правилно...

"И това беше моят туит. Не свързвах това с транс общността, нито бих го свързвал с транс общността, защото смятам, те са две отделни неща. И аз не съм трансфоб... Аз съм твърд поддръжник на легитимната транс общност."

Прочетете повече на Strictly:
Антон Дю Беке разкрива, че е бил намушкан от баща си като дете
Звездата на строгите танци започва химиотерапия
Почести, отдадени на строгия съдия Лен Гудман

Абингтън каза, че ще „подкрепи всеки транс човек, който се чувства преследван или не се слуша или не се вижда" и че тя също така подкрепя правата на жените и "значението на жените в обществото".

Тя продължи: "И аз мисля, че тези двамата са наистина насъскани един срещу друг. И това, което трябва да направим сега повече от всякога, е просто да се уверим, че всички се грижат един за друг... Не искам всички да се държат един на друг.

„Наистина вярвам, че трябва да се грижим за деца, трябва да се грижим за жени и трябва да се грижим за легитимните транс хора, на които им е наистина трудно в момента.“

Абингтън призна, че е казвала „глупави неща“ в миналото и „мигновено“ съжаляваше за тях.

„Всеки се учи и ние трябва да си поемем дъх и да се погрижим един за друг, “ продължи тя. „Така че съжалявам, ако смятате, че трябва да бойкотирате Строго за един туит, който направих за драг шоу, но не мисля, че 12-годишните трябва да правят прекалено сексуализирани драг актове.

“ Това е моето лично мнение, това е всичко. Не го натрапвам на никого, просто казвам, че така се чувствам.“

Абингтън също се обърна към защо вече не е в Twitter (сега X), като каза, че е напуснала доброволно, „защото аз не ми харесва повече там".

Strictly Come Dancing ще се завърне по телевизията тази есен, оценен от Шърли Балас, Антон Дю Беке, Крейг Ревел Хорууд и Моци Мабусе, с още участници, които ще бъдат обявиха.

Британският водещ на дивата природа Хамза Ясин и професионалната танцьорка Йовита Прзистал бяха победителите в състезанието през 2022 г.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР