След като Илон Мъск намекна миналия месец, че X може

...
След като Илон Мъск намекна миналия месец, че X може
Коментари Харесай

X на Илон Мъск тества годишна такса за непроверени акаунти

След като Илон Мъск загатна предишния месец, че X може да стартира да таксува всички консуматори, компанията (преди известна като Twitter) разгласи тест на такава система.

X сподели в обява във вторник, че тества нова стратегия, наречена „ Not a Bot “, в която новите консуматори в Нова Зеландия и Филипините ще би трябвало да се записват за годишен абонамент от $1, с цел да разгласяват и да взаимодействат с други изявления.

Тестът ще се ползва единствено за нови уеб сметки и таксата ще бъде анулирана, в случай че потребителите се записват за $3,99 на месец премиум абонаментна услуга на X. Новите консуматори в тестовия район, които се откажат от премиум и годишния абонамент, ще могат единствено да четат изявления, да гледат видеоклипове и да следват сметки, само че не и да взаимодействат в платформата. Съществуващите консуматори няма да бъдат наранени като част от теста.

Компанията сподели в обявата, че програмата има за цел да „ поддържа към този момент сполучливите ни старания за понижаване на спама, манипулирането на нашата платформа и активността на ботове, като в същото време балансира достъпността на платформата с дребната сума на таксата “, добавяйки, че таксата не е предопределена да мотор на облагата.

Тестът идва, откакто Musk насърчи потребителите да се записват за X Premium като метод за понижаване на спама и измамите в платформата, предполагайки, че условието за заплащания с кредитни карти оказва помощ за потвърждаване на самоличността на потребителя и основава по-висока преграда за влизане на неавтентични сметки. Като спомагателен тласък премиум потребителите получават синя отметка, изявленията им се усъвършенстват от логаритъма на платформата и дават отговор на изискванията за приемане на заплащания като част от новата стратегия за шерване на приходите от реклами на X.

Това също по този начин идва, откакто Мъск направи неразбираемо изказване в диалог с израелския министър председател Бенямин Нетаняху предишния месец, като предложи, че може да стартира да таксува всички консуматори. Той сподели, че компанията „ минава към малко месечно заплащане за потребление на системата X “, тъй като това е „ единственият метод, за който мога да се сетя, с цел да се боря с големи армии от ботове “.

Експертите обаче споделиха, че доста неприятни артисти са повече от подготвени и способни да заплащат за неавтентични сметки в платформата. На доктрина, човек може също да заплати, с цел да удостовери акаунт и по-късно да разреши на компютър да го започва, като по този метод дейно сътвори автоматизиран (или „ бот “) доказан акаунт.

X беше подложен на рецензия през последната седмица поради погрешни и подвеждащи изказвания, които бяха необятно споделяни в платформата, свързани с войната Израел-Хамас. Европейската комисия предходната седмица публично стартира следствие на X след предходно предизвестие за дезинформация и нелегално наличие на нейната платформа, обвързвано с спора.

X споделя, че е премахнал „ стотици сметки, свързани с Хамас “, свалил е хиляди изявления след офанзивата против Израел от Хамас и е разширил Бележки към общността, неговата стратегия, която разрешава на потребителите да ревизират изявленията на други консуматори. „ X се занимава с разпознато подправено и манипулирано наличие по време на тази непрестанно разрастваща се и изменяща се рецесия “, съобщи изпълнителният шеф на X Линда Якарино в писмо до еврокомисаря Тиери Бретон предходната седмица.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР