След като Игри на волята вече е в своя финален

...
След като Игри на волята вече е в своя финален
Коментари Харесай

Лефтеров напусна Игрите с усмивка, но и с обвинения главно към Мирела

След като Игри на волята към този момент е в своя заключителен стадий, почитателите са в очакване, залагания и спекулации се въртят из мрежата по отношение на кой печели и по какъв начин ще стигне до финала.

Последно ни демонстрираха по какъв начин Лефтеров е отхвърлен от Гого, в тази борба Гого несъмнено имаше превъзходство и завоюва справедливо. Мнозина точно него определет като любимец. Лефтеров се отдръпна прочувствено, показа че е спечелил другари, само че и е бил предаден.

След предаването и до през днешния ден се чуват с Валери, счита че той е бил прям и му е разказал по отношение на връзките си с някогашната обич на Лефтеров - Мирела.

Като главно отчаяние той дефинира доста от дамите, които сякаш играеха с него. Казва, че Мирела нелогично го е винила за това, че тя отпадна преди него и зад всичко съзира интервенция и тактичност от Женя Джаферович най-много.

За Лефтеров музиката е над всичко, работи с редица звезди през годините, от предаването на Нова ТВ напусна обогатен с нови страсти и нови другарства, само че и афектиран на женската коалиция и обиден от Мирела, път към нея не вижда, това е минало и напред е единствено музиката за него.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР