След като Ига ШВьонтек и Онс Жабур си уговориха среща

...
След като Ига ШВьонтек и Онс Жабур си уговориха среща
Коментари Харесай

Полуфинали при мъжете: Коментирайте днешните мачове


След като Ига ШВьонтек и Онс Жабур си уговориха среща на финала на US Open при дамите, довечера ни следва да разберем кои ще са тенисистите, които ще го сторят при мъжете.

Карлос Алкарас изигра два поредни мача, които се подредиха в топ 5 на тези, завършили в най-късен час, а класиката със Синер даже оглави класацията. Испанецът оцеля и в двете петсетови зрелища, само че няма доста време за отмора, защото му следва конфликт с най-приятната изненада в Ню Йорк – Франсис Тиафо.

Окриляван от публиката, американецът отстрани поредно Шварцман, Надал и Рубльов, а единственият му изгубен сет досега бе от Рафа.

Колкото и да е изкушаващо да приказваме за мача сред двамата, той е втори в програмата и преди него ни следва различен конфликт, който също ще даде отражение на битката за №1 в света.

Докато Алкарас се цели в това да се трансформира в най-младия водач в класирането в историята на ранглистата на ATP, в конкуренцията за челната позиция е и едно ненадейно име – Каспър Рууд.

Норвежецът излиза против Карен Хачанов в 22:00 българско време в едвам втора борба сред двамата – първата бе през 2020 на клея в Рим и приключи в интерес на Рууд.

Подобно на Тиафо, Хачанов също си проби път през схемата срещу упованията. Той стигна до полуфиналите от четвъртина, в която личаха имената на Медведев, Баутиста Агут, Оже-Алиасим, Кареньо Буста и съперника му от предния кръг – Ник Кирьос.

Срещата сред Алкарас и Тиафо ще е с начален час не преди 02:00 ч. българско време.
„ Артър Аш “ (начален час: 22:00)
Каспър Рууд – Карен Хачанов
Не преди 02:00 ч.
Карлос Алкарас – Франсис Тиафо
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР