След като и вторият телекомуникационен оператор обяви, че ще индексира

...
След като и вторият телекомуникационен оператор обяви, че ще индексира
Коментари Харесай

Втори телеком обяви повишаване на цените с годишната инфлация

След като и вторият телекомуникационен оператор разгласи, че ще индексира абонаментните си проекти за мобилни услуги със средногодишния показател на инфлацията на цените и недоволството в обществените мрежи продължава, онлайн платформата " Ние, потребителите " приканва Комисията за отбрана на потребителите да прегледа клаузата в общите условия към договорите с клиентите, която разрешава тази смяна.

Според общите си условия операторите да индексират един път годишно цените на услугите си с оповестената от Националния статистически институт публична годишна инфлация за миналата година. Същевременно потребителят няма действителна опция на това съображение да се откаже от контракта си, без да дължи неустойки.

„ Повечето клиенти имат срочни контракти и в случай че решат да се трансферират при някой от другите телекоми, ще би трябвало да заплатят до три общоприети месечни такси, защото преместването на номера при различен снабдител е еднакво на преустановяване на контракта с сегашния. Ако пък при сключването на контракта са закупили и извънредно устройства като мобилен...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР