След като херцогът и херцогинята на Съсекс бяха изтикани в

...
След като херцогът и херцогинята на Съсекс бяха изтикани в
Коментари Харесай

Принц Хари е бесен: Иска да уволни екипа на Меган!

След като херцогът и херцогинята на Съсекс бяха изтикани в периферията на платинения празник на кралица Елизабет II, принц Хари запланувал ново “бляскаво” завръщане на двойката под светлината на прожекторите.

То обаче претърпяло цялостен неуспех и принцът бил гневен, ето и детайлностите!



Миналия месец Хари изнесе специфична тирада в централата на Организация на обединените нации в Ню Йорк. Към херцога се причисли брачната половинка му Меган Маркъл, а визитата им бе в чест на деня на Нелсън Мандела. Според кралския специалист Нийл Шон, Хари гледал на визитата на Организация на обединените нации като на евентуално „ огромно завръщане “, само че това по този начин и не се получило, защото залата била полупразна. След неуспеха, Хари бил „ доста, доста сърдит “ и в този момент явно желае да се отърве от своя ПР екип.



„ Това може да се окаже малко мъчно, тъй като множеството от хората, виновни за техния взаимен ПР, са назначени по рекомендация на брачната половинка му, някогашна актриса, Меган Маркъл. “ - сподели още Нийл Шон.

Той означи, че наподобява, че двамата сега са в „ продължаваща борба “ сред „ кого ще наемат, кого ще задържат и, което е по-важно, кого ще уволнят “.

Шон добави, че в „ неприятното медийно кръвопролитие “, в което се намира сега двойката, неуспехът в ОНН е „ върхът на айсберга “ за Съсекс.



Меган и Хари оповестиха проектите си да изоставен кралското семейство през януари 2020 година

Двойката направи известието посредством своя акаунт в Instagram, като съобщи, че желае да се „ отдръпна “ от ролята си на старши членове на кралското семейство, с цел да търси финансова самостоятелност.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР