След като Хари представи сам мемоарите си Резервен, а любимата

...
След като Хари представи сам мемоарите си Резервен, а любимата
Коментари Харесай

Развод ли: Меган и Хари вече планират следващия си удар

След като Хари показа самичък записките си " Резервен ", а обичаната му Меган Маркъл, която по принцип е компактно до него на всички места, този път се скри от светлините на прожекторите, кралските специалисти бяха съвсем сигурни, че разводът им към този момент наближава, само че очевидно и херцозите на Съсекс и този път съумяха да заблудят света. Изглежда, че двойката кралски новобранци е възнамерявала идващия си натруфен ход, като изненадващият миг е, че той не е очакван да бъде в ущърб на кралската фамилия.  

Последният взаимен план на Меган и Хари бяха 6-те серии, излъчени в Нетфликс за живота им преди и откакто напуснаха Англия. Изглежда обаче, че в този момент двойката е решила да тръгне в по-различна посока. 

 Меган Маркъл, принц Хари

След като приказваха намерено за любовната си история и всички трагични условия към нея, принцът и актрисата възнамеряват да се заемат със занимателни сериали и даже сантиментални комедии. Според западните медии, двамата ще влязат в ролята на продуценти. Припомняме ви, че Меган има прочут стаж в такива филми като актриса с присъединяване си в When The Sparks Fly (2014) и The Dater's Handbook (2016). За Хари обаче филмовата промишленост ще бъде напълно ново начинание. 

Вчера принцът насочи първото си видео послание за благотворителна идея, откогато пусна на пазара книгата си. Той снима къс клип за фондацията WellChild, чийто патрон е от доста време насам.

 принц Хари, Меган Маркъл

 

Междувременно кралското семейство е разгорещено от наближаващата коронация на Чарлз Трети, а дали принц Хари ще участва - евентуално ще научим броени часове преди събитието. Друг любопитен въпрос, от който почитателите на семейството се питат е дали Меган Маркъл ще прояви смелостта да го придружи, или ще избра да остане в Санта Барбара при двете им деца - Арчи и Лилибет. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР