След като Гонсало Игуаин вече официално се присъедини към Челси,

...
След като Гонсало Игуаин вече официално се присъедини към Челси,
Коментари Харесай

Трансферът на Мората в Атлетико се бави заради Монако

След като Гонсало Игуаин към този момент публично се причисли към Челси, чака се доста скоро Алваро Мората да премине в Атлетико Мадрид, само че тази договорка се бави поради проблеми към пращането на халфа на мадридчани Желсон Мартинс чартърен в Монако, оповестява Goal.com.

Испанският клуб би трябвало да освободи средства за заплатата на Мората и по тази причина се пробва преди този момент да прати ненужния португалец при “монегаските”. Техният ментор Тиери Анри обаче краткотрайно е отхвърлен от отговорностите си, като се счита, че доста скоро предшественикът му Леонардо Жардим ще го размени отпред на отбора. Поради тази причина сделката сред двата тима за Мартинс сега е замразена, като се изчаква изясняване на въпроса с треньорския пост. Въпреки това, договорката ще бъде осъществена.
Is Alvaro Morata's proposed move to Atletico Madrid still happening?

There's been a delay @NizaarKinsella has the latest https://t.co/FgnMZb6XI0
— Goal UK (@GoalUK) January 25, 2019 Междувременно, уеб сайтът твърди, че Атлетико ще вземе Мората чартърен до края на сезона за 3 млн. евро с опцията през лятото да го откупи за непрекъснато за сумата от 40 млн. евро. “Трансферът на Мората към момента не е приключен. Въпреки всичките хубави думи, които казвате, няма нищо завършено. Ако привличането на Мората стане действителност, ще изразя мнението си”, разяснява наставникът на отбора Диего Симеоне на днешната си конференция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР