След като години наред играещите Warframe се колеха и стреляха

...
След като години наред играещите Warframe се колеха и стреляха
Коментари Харесай

Стана ясно името на следващата карта за Warframe

След като години наред играещите Warframe се колеха и стреляха в коридорите на играта, с появяването на Plains of Eidolon те получиха опцията да излязат навън. А в този момент, Digital Extrmes ще разшири това поле на деяние с Orb Vallis.

Анонсът за идващото допълнение към играта беше изработен по време на TennoCon в Онтарио, където студиото организира годишната си конференция. Orb Vallis е открита зона на Венера, отличаваща се със зашеметителен извънземен пейзаж, затрупан от бляскав сняг, големи гъби и сходна на морска растителност, както и големи роботизрани буболечки, които ще ви нападат. Картата е пет пъти по-голяма от Plains of Eidolon и съставлява голяма територия, на полето, на която групи от до четирима ще копаят, изследват, бият се и се състезават за бонуси.

Orb Vallis съставлява основната атракция на експанжъна Fortuna, който публично излиза по-късно тази година. Но в тази версия на Венера влизат и расата на Solaris United, чудновати полу-роботи, полу-хора, плебеи, борещи се против властта на Corpus. Те са задлъжняли на корпорацията хора, които са дали властта на част от телата си на Corpus.

Debt-Internment Colony пък е името на подземния град, който ще играе ролята на хъб, където играещите ще се събират, с цел да получават дневните си задачи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР