След като го работя това нещо, значи се вадят пари,

...
След като го работя това нещо, значи се вадят пари,
Коментари Харесай

Порноактрисата Диана Габровска: След като го работя, значи се вадят пари /снимки/

" След като го работя това нещо, значи се вадят пари ", съобщи българската порноактриса Диана Габровска.
" Всеки самичък избира за себе си какво да работи и дали е удовлетворен от това, което изкарва. Аз съм удовлетворена от заплащането ", добави тя.
" Постоянно ми пишат и мъже, и дами, че желаят да се занимават с порно. Но не считам, че множеството са го осмислили задоволително съществено. Повечето са млади и считам, че са спонтанни стремежи. А мъжете желаят да снимат с мен, тъй като съм им някакъв култ ", показа тя.
" На мен работата ми е да съм порноактриса. Отивам в продуцентска компания, сключваме контракт, снимаме с артисти, които преди този момент съм видяла, всички минаваме през наложителни здравни проби и няма неизясненост какво ще се случва. Докато при девойките, които работят като проститутки, там нямаш право на избор ", добави актрисата от филмите за възрастни.
" Обаждат ти се и ти споделят къде да си. Не знаеш какво те чака, какъв брой хора ще са и така нататък Да не приказваме пък от здравословна позиция, което е извънредно значимо за мен. Отиваш там и си безгласна писмен знак във връзка с това, което ще се случва с теб. Никой не знае какво ще би трябвало да правиш, с цел да си получиш парите. Докато аз отивам и ми е ясно каква ще е сцената, с кой артист ще играя, безусловно професионално ", изясни Габровска.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР