След като германският рефер Даниел Зиберт свири край на мача

...
След като германският рефер Даниел Зиберт свири край на мача
Коментари Харесай

Опитен футболист на Лудогорец отказал да бие дузпа срещу Андерлехт

След като немският рефер Даниел Зиберт свири завършек на мача с Андерлехт, за футболистите и треньорите на Лудогорец предстояха в действителност тежки мигове.

Треньорът Анте Шимунджа остави играчите сами да се оправят. Ясно е, че Пипа Авила пожела да бие първи, тъй като този сезон към този момент е вкарал два пъти. Най-младият в този състав на Лудогорец - Доминик Янков, пое отговорност да бие втори. За страдание и той би неприятно и пропусна. Но въпреки всичко е похвално, че се нагърби.

Оказва се, че един от най-опитните отказал да бие дузпа. Казал, че в случай че е фал, може да го извърши, само че дузпа в толкоз съдбоносен миг не желае да бие. Съотборниците му се съгласили с него. След мача Анте Шимунджа съобщи в прав текст: " Не мога да накарам който и да било футболист да бие дузпа! "

През предишния сезон Лудогорец завоюва на дузпи против гръцкия гранд Олимпиакос. Освен, че тогава на вратата беше дузпаджия като Кристиян Кахлина, треньор беше Валдас Дамбраускас, който, както се прави в такива моменти, даде лист с реализатори и никой нямаше право на възражения.

В последна сметка това даде резултат и милионната селекция на Олимпиакос загуби в Разград.
 Шимунджа сменя схемата на игра против Левски
Шимунджа сменя схемата на игра против Левски

Наставникът може да заложи на групировка 3-5-2
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР