След като Гери-Никол публично призна, че тръгва да лови гаджета

...
След като Гери-Никол публично призна, че тръгва да лови гаджета
Коментари Харесай

Бомба! Гери Никол Тръгна С Много Известен И Възрастен Български Политик! Ето Снимки, Вижте Кой Е Той!

След като Гери-Никол обществено призна, че потегля да лови гаджета на мушката й попадна значителен улов. Интересна фотография разкрива, че 19 годишната певица е в прегръдките на доста по-възрастния от нея депесар Ерджан Ебатин. Кадъра е юридически точно на Никулден, именния ден на девойката.

Тази рискова непосредственост, която показват певицата и политика по никакъв начин не е инцидентна. Възрастният мъж с изключение на, че е скъп партиен кадър въртял бизнес за милиони с расови кучета. Имал разплодник за елитната порода кавказки овчарки. От които изкарвал забележителни приходи.

Кучетата били търгувани на богати шейхове и милионери. Които давали колосални суми да имат породата. Естествено напористата млада варненка е наясно от къде грее слънцето и не се тормози, че Ебатин с доста по-възрастен от нея, предават от hotarena.net.

Според осведомени Гери-Никол към момента не се е сдобила с подарък кученце. Но като нищо политикът я е очаровал с някой различен трик и похват. Тъй като на фотографията ясно се вижда, че са си близки, написа разкрития.ком.



Ерджан Ебатин самичък се хвали с апетитната си другарка. Той пусна фрагмента в обществената мрежа и написа, че разрушава всички със скандалното фото.

Естествено, не закъсняха и отрицателните мнения. Феновете са потресени от огромната възрастова разлика. Политикът обаче стартира да изяснява, че с Гери-Никол се познават от 20 години и са единствено другари.

Да, бе от 20 години се познават, недоволстват хората. Та Гери е единствено на 19. Значи се знаят от преди тя да се роди, разясняват провокативното фото феновете на певицата.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР