След като финансовият гигант Revolut въведе своята крипто карта в

...
След като финансовият гигант Revolut въведе своята крипто карта в
Коментари Харесай

Потребителите на Revolut във Великобритания ще получават кешбек в DOGE

След като финансовият колос Revolut вкара своята крипто карта в Обединеното кралство, жителите на острова скоро ще могат да заплащат за ежедневни артикули с Dogecoin (DOGE).

Pay with Crypto (Плати с Крипто) е услуга, предлагана от Revolut, която дава на потребителите 1% възвращаемост в криптовалута за покупки, направени с някой от съвсем стоте поддържани токена. Тези токени включват Dogecoin ( DOGE ), Биткойн ( BTC ) и Етериум ( ETH ), наред с други, съгласно отчет на Evening Standard .

Кешбекът се разпределя в същата валута, в която е направена покупката: да вземем за пример, в случай че покупката е направена в Dogecoin, тогава 1% от кешбека ще бъде разпределен в DOGE.

Емил Урманшин, общоприет управител на крипто отдела в Revolut, съобщи:

Той добави:

Обмен сред фиат и криптовалута

Клиентите на Revolut ще могат да сменят валутите, които желаят да похарчат (включително крипто), откакто задействат новата функционалност.



Със стартирането на услугата Revolut създаде сбирка от курсове „ Научи и завоюва “, които са ориентирани към подкрепяне на потребителите в подобряването на разбирането им за криптовалутите и обвързваните с тях тематики като блокчейн, както и за най-популярните токени и протоколи.

Забележително е, че това се случва, откакто основният изпълнителен шеф на Mastercard разгласи съдействие с най-голямата борса за криптовалути в света, Binance, за улеснение на приемането на заплащания в цифрова валута в магазините за търговия на дребно.

Ръководителят на отдела за карти на компанията съобщи, че си сътрудничат с Binance, с цел да се даде опция на клиентите да употребяват своите криптовалути във всеки от над 90-те милиона обекта, които одобряват заплащания с Mastercard.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР