След като Ергенът“ от първия сезон на риалитито Виктор Стоянов

...
След като Ергенът“ от първия сезон на риалитито Виктор Стоянов
Коментари Харесай

Виктор Стоянов много бързо забрави за гаджето си

След като „ Ергенът “ от първия сезон на риалитито Виктор Стоянов изкара с гаджето си Мария Тарашманова към година, се стигна до разлъка. Двамата поеха в разнообразни направления.

 

Запознати показват, те причина за раздялата им е държанието на мускулестия мачо, който освен бил по-суетен от нея, а и почнал да се заглежда по непознато, което й пристигнало допълнително. И въпреки да не се стигнало до физическа невярност, Мария се дразнела от несъразмерното внимание на нежния пол към него.

 

 

Според мълвата Виктор въобще не съжалява за неуспеха на следващата връзка. Очевидно за него нещата опират до там да има някоя жена в живота му, която да задоволява потребностите му. След раздялата му с хубавицата, той още веднъж се е отдал на ергенския живот и даже към този момент има няколко случки, които по този начин и не прераснали в нещо по-сериозно.

 

Въпреки, че към този момент е трансферирал 30-те, Стоянов към момента се счита за прекомерно млад и твърди, че му е рано да се задомява. Искал да поживее свободно още известно време и едвам по-късно да се замисля за семейство и деца.

Автор: Уикенд 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР