След като Елвиса отиде при Гладиаторите и то не по

...
След като Елвиса отиде при Гладиаторите и то не по
Коментари Харесай

Дени от”Игри на волята” обърна палачинката: Ако не играех с Марто отдавна да съм вкъщи

След като Елвиса отиде при Гладиаторите и то не по свое предпочитание Денислава се обърна против досегашния си съдружник.

До скоро русокоската бе като сянка на Марто и не спираше да си плете схемите с него, изключително откакто спяха дружно в една и съща стая в Резиденцията. От нощес обаче тя стартира да си търси опрощение пред другите поради държанието си до момента в който бе закриляна от Елвиса.

Денислава не спря да убеждава съплеменниците си, че нямала различен избор и в случай че не била под крилото му щяла да е към този момент вън.В напъна си да  се изкара негова жертва Денка напомни една преживелица и призна, че когато Виолета и Мартин си вдигнали скандал минала през пъкъла. А Краси Дунев съумя да я подхлъзне като я запита: „ А ти искаше ли да си отмъстиш на Марто поради майка си? ”

А Дени, която не очакваше подобен въпрос стартира да шикалкави: ”А, да, в един миг това ми беше в главата! ”Думите й прозвучаха извънредно неубедително и надали някой й повярва. Явно щерката на Виолета се усеща застрашена от номинация и може би тя ще бъде на пангара на идващия съвет. Особено откакто тартора на племето го няма.

Публиката на „ Игри на волята ” обаче въобще не повярва на актьорската игра на Денислава и я назова лицемерка: Може да е добра в борбите и пъзелите, само че за актриса не я бива! ”, „ Никой няма подозрение към този момент, че Денислава и майка й са идентични интригантки, наподобяват си по темперамент като две капки вода! ”, разясняват феновете.

Автор: dama.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР