След като елиминирал тримата на първия етаж, Росен се качил

...
След като елиминирал тримата на първия етаж, Росен се качил
Коментари Харесай

Шесторният убиец изстрелял 6 куршума в половите органи на...

След като отстранил тримата на първия етаж, Росен се качил на втория където била Нанси с гаджето си Боби. Децата се криели, само че извергът ги разкрил и ликвидирал. В тялото на момчето в зоната на слабините имало 6 патрона. След кървавата баня психопатът почнал да чисти. Смята се, че е прокиснал близо 4 часа, като размествал трупове, събрал гилзи и т. н., с цел да попречи на следствието, написа " Телеграф ".

Той е обикалял една по една стаите, с цел да ликвидира всеки, който му се изпречи на пътя. Има разрушени порти, а от експертизите проличава, че част от жертвите са създали опити за опозиция. Според проверяващите, Ангелов първо е умъртвил Кети Кюхова, мъжа ѝ и майка ѝ. Нанси и приятелят ѝ са се скрили на горния етаж с вяра да се спасят. Ангелов обаче е ритал една по една вратите, с цел да ги открие. Личи и че килърът е опитал да прикрие следи, като даже е събрал част от гилзите.

Най-много патрони – към десетина, са изпразнени в тялото на Неделчо, което съгласно престъпни психолози демонстрират огромен афект, характерен за закононарушения от ревнивост. Синът му Георги е погубен с изстрел в гърдите, дъщерята на Кети – 16-годишната Нанси, е простреляна в слепоочието, а гаджето ѝ Боби, който трябвало да чества с другари в Курило, само че в последния миг решил да остане с Нанси е погубен с 3-4 изстрела в главата. Извършителят гръмнал и тъщата на Неделчо баба Еленка, която била неподвижна и седяла на дивана в хола.

Росен Ангелов е причинител на шесторното ликвидиране в Нови Искър, това се потвърждава с ДНК и материални доказателства. Той е работил самичък и не е имал съучастници. Ангелов към момента не е арестуван.. Стана ясно още, че Ангелов е бил жаден за отплата в новогодишната нощ. Припомняме, че 56-годишният мъж Росен Ангелов бе разгласен за търсене, откакто стана ясно, че той е главният обвинен за зверството в новогодишната нощ в Нови Искър. При касапницата починаха 6 души. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ѝ Неделчо Юруков, неговият наследник Георги (20 г.), доведената му щерка Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

тагове палач патрон росен ангелов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР