След като е заловен вчера, той си признал, че взел

...
След като е заловен вчера, той си признал, че взел
Коментари Харесай

Некъпан жител на кв. Победа открадна скъп парфюм от джипа на бургазлия

След като е хванат през вчерашния ден, той си признал, че взел скъпата помада и небрежно я използвал

Некъпан гражданин на кв. Победа открадна безценен парфюм и неповторим туристически нож от известна американска марка от купето на джипа на 46-годишен бургазлия. След двуседмично следствие и прегледи на записите от видеокамери, чиновници на Първо Районно ръководство – Бургас открили, че точно той е направил кражбата на 2 януари от купето на Ланд Роувър-а на бургаски предприемач.

Джипът бил паркиран в индустриална база на ул. „ Индустриална “, когато 23-годишният  престъпно проявен бургазлия от кв. „ Победа “ разрушил стъклото и откраднал марковия парфюм, с който щял да се пръска и да се прави на баровец в квартала си. Взел и ножа за всеки случай, без да осъзнава, че цената му е много сериозна.

След като е хванат през вчерашния ден, той си признал, че взел скъпата помада и небрежно я използвал, тъй като в къщата си нямал и капка течаща вода. 23-годишният нарушител върнал туристическия нож дружно с калъфа, само че парфюма, който изпръскал върху себе си, с цел да притегля женското съсловие, нямало по какъв начин да възвърне. И тъй като цената на аромата за мъже е над 100 лева, евентуално жителят на кв. Победа ще се трансформира още веднъж в рецидивист.

Работата по случая продължава от бургаските служители на реда.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР