След като е на път да измести от ролята му

...
След като е на път да измести от ролята му
Коментари Харесай

Миглена Ангелова доволна, че измести Ники Кънчев – злорадства срещу „Фермата“: Гледат я само Иван, Андрей и роднините

След като е на път да измести от ролята му на водещ на ВИП Брадър легендата Ники Кънчев, Миглена Ангелова се зае със задачата да разчиства остарели телевизионни сметки. За поле на изявата си тя избра обществената мрежа Facebook, където организира мощна офанзива против някогашните си работодатели – продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов. Тя се заяде грубо с предаването им „ Фермата “, което също се готви за новия сезон (виж снимката). Устатата телевизионна водеща, която предходната година стана победител в звездния сезон на ВИП Брадър, а през този евентуално ще бъде ко-водеща, не питае топли усеща към Иван и Андрей, написа „ Пик “. Враждата им датира от времето, когато Ангелова водеше емблематичното предаване „ Искрено и персонално “.
Миглена Ангелова удовлетворена, че измести Ники Кънчев - злорадства против " Фермата ": Гледат я единствено Иван, Андрей и роднините

За последно то се въртеше в ефира на банкрутиралата телевизия ТВ7.

Миглена Ангелова още не можела да преглътне обстоятелството, че е завлечена с пари от медията, която беше оповестена в неплатежоспособност с решение на Софийския градски съд. Според осведомени, тя е част от публицистите, които имат да получават хонорари и възнаграждения в размер на към 1 милион лв., които на процедура ТВ7 дължи на продуцентската компания на Иван и Андрей. След като слуховете я пратиха в стола на водещ на новия ВИП Брадър, Ангелова побърза да отхвърли информациите. Тя се аргументира с обстоятелството, че нямало по какъв начин някой да я накара да задава на участниците режисирани и авансово готови въпроси. След това Миглена Ангелова подпука „ Фермата “. В отговор на въпрс на собствен другар във Facebook, тя написа, че фермерското шоу приковава интереса само на продуцентите Иван и Андрей и роднините на участниците.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР