След като е избягал от правосъдието в Италия заради двойно

...
След като е избягал от правосъдието в Италия заради двойно
Коментари Харесай

Доживотен затвор за сърбин в Испания за 3 убийства

След като е избягал от правораздаването в Италия поради двойно ликвидиране, прочут сръбски разбойник беше наказан на пожизнен затвор в Испания за убийството на трима души, двама от които служители на реда, осведоми "Франс прес ".
Съдебни заседатели в Теруел предходната седмица признаха Норберт Фехер за отговорен за убийството на животновъд и двама служители на реда в североизточната испанска област Арагон през декември 2017 година
Съдът на Теруел през днешния ден постанови доживотна присъда за убийството на един от служителите на реда и 25 години за другите две убийства, без късмет за предварително освобождение в продължение на 30 години.
Сърбинът също по този начин би трябвало да заплати над 3 млн. евро като кръвнина на фамилиите на трите жертви.
Същият съд в Теруел го призна за отговорен по две обвинявания за опит за ликвидиране и го осъди на 21 години зад решетките за пукотевица по други двама мъже в региона на Теруел малко преди ареста му през декември 2017 година
Смятан за някогашен боец, Фехер е нападнал четирима чиновници на пандиза с остро парче плочка тъкмо преди да бъде трансфериран в съда, с цел да стартира процеса му по-рано този месец, прецизираха затворническите управляващи.
Той избягал през април 2017 година, откакто умъртвил барман и охранител в Северна Италия, бягайки в Испания по-късно същата година, с цел да избяга от италианското гонене.
Известен както в Италия, по този начин и в Испания като "Игор Руснака ", през април 2018 година той беше наказан задочно за двойното ликвидиране от италиански съд, който го осъди на пожизнен затвор.
По време на престоя си в Италия и Испания Фехер е употребявал до 23 псевдонима и се е хвалел, че по-рано е бил някогашен сръбски паравоенен, някогашен съветски разузнавач, заточен в Китай и жиголо в Испания, посочи в. "Паис ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР