Дългогодишен шофьор на камион от Масачузетс печели 1 милион долара 3 дни след обявяването на пенсионирането си

...
След като е бил в индустрията за товарни превози повече
Коментари Харесай

След като е бил в индустрията за товарни превози повече от две десетилетия, човек от Масачузетс се пенсионира с джакпот от 1 милион долара, спечелен само три дни след като е уведомил шефа си.

Шестдесет и пет годишният Пол Башоу, шофьор на камион от 20 години, започна седмицата си, като информира шефа си, че е време да се пенсионира. Три дни по-късно той отишъл в магазин J&J Variety в Уест Бойлстън и купил лотарен билет за изтриване на стойност 1 милион долара, според служители на лотарията в Масачузетс. Златният билет беше част от играта за мигновени билети на Държавната лотария на Масачузетс „$5,000,000 100X Cashword“. Шансовете за спечелване на наградата от 1 милион долара са 1 към 1,008 милиона.

„Казах на жена ми, че има три неща в живота, които никога не съм предполагал, че ще се случат: Патриотите да спечелят Super Bowl, да получат дупка в една – това се случи преди пет години – и да уцелят от лотарията, а сега уцелих и трите“, каза Башо в съобщение за новини.

Бившият шофьор на камион поиска печалбите си под формата на еднократно плащане в брой от $650 000 в петък и завърши последните си две седмици на работа, без да каже на никого за късмета си.

Башо казва, че е развълнуван да използва част от печалбите си, за да пътува по време на пенсиониране.

Уест Бойлстън се намира на 37 мили от Бостън.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР