След като двамата влюбени Алекс Богданска и Даниел Петканов взеха

...
След като двамата влюбени Алекс Богданска и Даниел Петканов взеха
Коментари Харесай

Жесток удар под кръста! Палавата Богданска чу най-тежките думи от майка си и се срина в ефир

След като двамата влюбени Алекс Богданска и Даниел Петканов взеха смелото решение да се оженят в действителност, те бяха изправени пред тестването да поканят родителите си на сватбата. Първа бе Алекс. Биг Брадър позвъни на майката на палавата Сашка и тя я посрещна с думите: " Мамче, Алекс е. Много те обичам. Не знам дали гледате и дали се гордеете с мен или ви е позор. Тук се случва най-важното нещо в живота ми и желая да ви направя част от щастието си като ви поканя на сватбата ни с Дани на следващия ден в 16:00 часа в Нови хан ".

" Ние с татко ти няма да дойдем. Категорично. Обичаме те, само че се държиш като 12 годишна тийнейджърка. Излезте, поживейте дружно и преценете дали сте един за различен ", безапелационна бе майката на Богданска, а тя се опита да промени решението й като стартира да изяснява, че в никакъв случай не е била по-щастлива и дълго време е потискала възприятията и страстите си поради родителите си, само че в този момент е време да е щастлива ".

" Не забравяй през какво мина предходната година. Няма да дойдем ", отряза я майка й и Алекс се разплака неутешимо, като не можеше да обели и дума повече.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР